bubble tea

Δημοφιλη προϊοντα

black ice cream

Μαυρο παγωτο - Ηρθε!

Νέο καινοτόμο μείγμα της εταιρείας μας - Μαύρο παγωτό soft ice με γεύση σοκολατοcookies!

μηχανες καφε

Πραλινες για καθε χρηση!

Εξαιρετικές πραλίνες για χρήση σε κρέπες, βάφλες, παγωτό, frozen yogurt, κρουασάν,κ.α.

Τα πλεονεκτήματα του ημί-έτοιμου μείγματος κρέπας

Τα πλεονεκτήματα του ημί-έτοιμου μείγματος κρέπας

Τα πλεονεκτήματα του ημί-έτοιμου μείγματος κρέπας

 

Αρκετοί πελάτες, πριν δοκιμάσουν και τελικά αγοράσουν το εξαιρετικό μείγμα κρέπας για γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, μας ρωτάνε αν είναι ωραίο κι αν συμφέρει περισσότερο το ημί έτοιμο μείγμα απ’ότι ένα «χειροποίητο».

 

Κατ’αρχην να ξεκαθαρίσουμε πως για να είστε νόμιμοι και να μπορείτε να φτιάχνεται μόνοι σας μείγμα κρέπας (ή οποιοδήποτε άλλο μείγμα στο κατάστημά σας) από το 0, τότε πρέπει να έχετε άδεια παρασκευαστηρίου (αλλάζουν οι προϋποθέσεις στα τ.μ. κουζίνας,κ.α.)

 

Σε διαφορετική περίπτωση, ρισκάρετε σε ενδεχόμενο έλεγχο μεγάλο πρόστιμο, ακόμα και να σας σφραγίσουν το κατάστημα από το υγειονομικό.

 

Αυτό είναι μόνο ένα, από τα αρκετά αρνητικά που έχει το να φτιάχνεται μείγμα κρέπας εντελώς από το 0, με όλα τα υλικά.

 

Μειονεκτήματα από την παραγωγή μείγματος κρέπας από το 0

 

Φτιάχνοντας μείγμα κρέπας από το 0, στην ουσία προσθέτουμε όλα τα υλικά φρέσκα (αυγά, γάλα, αλεύρι, κτλ) δίχως να παστεριωθούν ή να τα ελέγξουμε.

 

Έχει τύχει σε αρκετούς πελάτες μας να βάλουν χαλασμένο αυγό μέσα στο μείγμα, να μην το καταλάβει ο υπάλληλος που το έφτιαξε και όλο το μείγμα αναγκαστικά πετάχτηκε.

 

Όταν ετοιμάζετε ένα μείγμα ζαχαροπλαστικής από το μηδέν, τότε πρέπει να προσέχετε όλα τα υλικά που θα μπούνε μέσα, να μετράτε ακριβώς τα γραμμάρια και φυσικά να προετοιμάζετε το μείγμα κάθε ημέρα, καθώς στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να πεταχτεί (δε μπορεί να συντηρηθεί παραπάνω).

Τέλος, υπολογίστε πως όταν θα έχετε να προσθέσετε 6-7 υλικά για να γίνει το μείγμα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως κάθε υπάλληλος που θα το φτιάχνει – και θα του τρώει αρκετή ώρα – συχνά πυκνά θα κάνει λάθη στην μίξη και στις αναλογίες, με αποτέλεσμα το μείγμα να βγαίνει λάθος και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι καλό και σταθερό.

 

Μειονεκτήματα όταν φτιάχνεται το μείγμα κρέπας από το μηδέν

 

  • Μη σταθερή ποιότητα – σήμερα μπορεί να το φτιάξετε σωστό, αύριο κάποιος υπάλληλος να μπερδέψει τις αναλογίες και να βγει εντελώς λάθος
  • Κίνδυνος για χαλασμένα υλικά : Χωρίς να το καταλάβετε, μπορεί να βάλετε χαλασμένα υλικά και να χαλάσει όλο το μείγμα, όπως αυγά.
  • Υψηλό κοστολόγιο τόσο για αποθήκευση όλων των φρέσκων υλικών όσο και στην αγορά τους
  • Μειωμένη διάρκεια ζωής – αντέχει μόνο 1 ημέρα στο ψυγείο
  • Μεγάλο χάσιμο χρόνου για την αγορά των υλικών και την προετοιμασία του μείγματος

 

Ημί έτοιμο μείγμα κρέπας

 

Το ημί έτοιμο μείγμα κρέπας EASYHORECA, έρχεται σε μορφή σκόνης και περιέχει όλα τα υλικά μέσα, στην κατάλληλη μορφή τους.

Εσείς απλά προσθέτετε το αντίστοιχο νερό και το μείγμα σας είναι έτοιμο για χρήση! 

Διατηρείτε 3-4 ημέρες στο ψυγείο δίχως να χάσει την αρχική του γεύση ή το άρωμά του!

Το έτοιμο μίγμα για κρέπες διατηρείτε περίπου 4-5 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου (η σκόνη – α΄ύλη). 

Το μίγμα κρέπας περιέχει όλα τα συστατικά για πεντανόστιμες κρέπες και εσείς – ή οι υπάλληλοί σας – θα πρέπει απλά να προσθέσουν νερό σε αναλογία 1:1,5  - δηλαδή σε κάθε ένα κιλό μείγματος κρέπας θα προσθέσουν 1,5 κιλό νερό.

Η πιθανότητα λάθους στην παραγωγή του ημί έτοιμου μείγματος είναι πάρα πολύ μικρές ως μηδαμινές. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να ζυγίζετε τα γραμμάρια τόσο του νερού όσο και του μείγματος.

Αν ακολουθείτε την παραπάνω διαδικασία, τότε θα έχετε πάντα σταθερό και καταπληκτικό αποτέλεσμα στις κρέπες σας!

 

Πλεονεκτήματα από το μείγμα κρέπας EASYHORECA

 

  • Πάντα σταθερή ποιότητα!
  • Μπορεί να το φτιάξει ο οποιοσδήποτε υπάλληλος
  • Μπορεί να φτιαχτεί μέσα σε 5’, έχοντας απλά μόνο νερό!
  • Καταπληκτικό αποτέλεσμα – ιδανικό για γλυκές και αλμυρές κρέπες
  • Πολύ χαμηλό κοστολόγιο – πολύ πιο φθηνό από το να το φτιάχνεται από το μηδέν μόνοι σας
  • Πάντα σταθερή ποιότητα! (2η φορά!)
  • Μειωμένος αποθηκευτικός χώρος, καθώς αποθηκεύετε μόνο το σακί εκτός ψυγείου, σε θερμοκρασία δωματίου!
  • Φτιάχνετε όση ποσότητα θέλετε!

 

Το έτοιμο μίγμα κρέπας μπορεί να ψηθεί σε οποιαδήποτε κρεπιέρα, είτε ηλεκτρική είτε υγραερίου.

Σας προτείνουμε να αγοράζετε για το κατάστημά σας μόνο επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης και όχι μηχανήματα που προορίζονται για οικιακή χρήση, καθώς η διάρκεια ζωής δεν θα είναι παραπάνω από μερικές ημέρες, στην βαριά συνεχόμενη επαγγελματική χρήση.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code