Εξοπλισμος κουζινας Υπάρχουν 22 προϊόντα.

Εξοπλισμος κουζινας

Λάντζες,παγομηχανές,ποτηριέρες,πλυντήρια πιάτων,φριτέζες,ψυγεία,καταψύκτες,ανοιξείδωτα

Υποκατηγορίες

 • Παγομηχανες

  Παγομηχανες

  Μηχανές για παγάκια - Επαγγελματικές παγομηχανές.

  Οι παγομηχανές EasyHoreca καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών - από το μικρό κατάστημα εως μεγάλες επαγγελματικές λύσεις.

  Τα μοντέλα C παράγουν παγάκι με εξάγωνη τρύπα στο εσωτερικό τους, με σύστημα ψεκασμού.

  Τα μοντέλα M παράγουν συμπαγές παγάκι χωρίς τρύπα, με σύστημα ψεκασμού.

  Όλα τα μοντέλα παγομηχανών διαθέτουν μεγάλη παραγωγή καθώς και μεγάλη εσωτερική αποθήκη - αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεστε εξτρά αποθηκευτικό καταψύκτη!

  Οι παγομηχανές μας προσφέρουν υψηλή αποδοτικότητα, αυξημένη κατά 40% έναντι των ανταγωνιστικών μοντέλων, εξοικονόμηση ενέργειας έως 35% (η εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 180 λεπτά ανά ημέρα), μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συμπιεστή και τέλος όλες οι παγομηχανές είναι κατάλληλες κατασκευασμένες για το κλιμα της Ελλάδας και αντέχουν αντίξοες θερμοκρασίες έως +43c .

  Εάν βρίσκεστε σε περιοχή με σκληρό νερό και άλατα, οι παγομηχανές της EasyHoreca είναι η τέλεια επιλογή καθώς τα μοντέλα ψεκασμού χάρη στην εξελιγμένη σειρά με ακροφύσια προλαμβάνουν τον γρήγορο σχηματισμό αλάτων.

  Δείτε τις παγομηχανές και καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

 • Λαντζες

  Λαντζες

 • Ποτηριερες

  Ποτηριερες

 • Πλυντηρια πιατων

  Πλυντηρια πιατων

  Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων.

  Η γκάμα πλυντηρίων της EasyHoreca προσφέρει από μικρές λύσεις και απλά επαγγελματικά πλυντήρια ποτηριών μέχρι μεγάλα πλυντήρια ποτηριών και πιάτων.

 • Φριτεζες

  Φριτέζες

  Επαγγελματικές φριτέζες.

  Φριτέζες κατάλληλες για κάθε χρήση και κάθε χώρο. Από μικρές τριών λίτρων έως μεγάλες επαγγελματικές για 24ωρη χρήση.

  Οι ηλεκτρικές φριτέζες EASYHORECA διαθέτουν όλα τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται, όπως θερμοστάτη και ειδικά δοχεία για την παρασκευή των τροφίμων.

  Κάθε επαγγελματική φριτέζα είναι κατάλληλη για τηγάνισμα κάθε φύσεως φαγητού, όπως πατάτες, τηγανητά ψαρικά, κρέατα, ορεκτικά αλλά και γλυκών δημιουργιών όπως λουκουμάδες, ντόνατς,κ.α.

  Ευρωπαϊκές φριτέζες υψηλής ποιότητας.

  Μερικά από τα μοντέλα μας διαθέτουν και βρυσάκι ώστε να βγάζετε εύκολα το λάδι μετά από κάθε χρήση ή στο καθάρισμα της φριτέζας.

  Οι φριτέζες EasyHoreca καλύπτουν κάθε επαγγελματικό χώρο εστίασης.

  Μονές και διπλές ηλεκτρικές φριτέζες

  Στην εταιρεία μας θα βρείτε τόσο μονές ηλεκτρικές φριτέζες όσο και διπλές επαγγελματικές, για μεγάλη χρήση. Το τι θα επιλέξετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς καθώς και τη κίνηση που έχετε στο κατάστημά σας. Όλες οι φριτέζες μας είναι επαγγελματικές και προορίζονται για "σκληρή" χρήση.

  Τιμές για φριτέζες

  Όπως θα δείτε στα προϊόντα από κάτω, οι τιμές στις επαγγελματικές φριτέζες ξεκινάνε από μόλις 119€ για μια φριτέζα με χωρητικότητα 3λίτρα. Όσο μεγαλώνει η χωρητικότητα του κάδου, αυξάνεται η τιμή ενώ υπάρχουν και οι διπλές φριτέζες όπου και εκεί η τιμή είναι λίγο μεγαλύτερη από μια, αντίστοιχα, μονή φριτέζα!

  Φριτέζες επαγγελματικές Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία μας διαθέτει επαγγελματικές φριτέζες στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία μας στην οδό Κουντουριώτου 56 - Πίσω από Κτελ Χαλκιδικής. Μπορείτε να έρθετε να δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και να αγοράσετε επί τόπου.

  Επίσης, ετοιμοπαράδοτες φριτέζες υπάρχουν και στα γραφεία μας στην Αθήνα, στην οδό Αρκαδίου 19 στη Μεταμόρφωση.

Προβάλλονται 1 - 22 από 22 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 22 από 22 αντικείμενα

Follow us on Facebook