Φριτεζες Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Φριτέζες

Επαγγελματικές φριτέζες.

Φριτέζες κατάλληλες για κάθε χρήση και κάθε χώρο. Από μικρές τριών λίτρων έως μεγάλες επαγγελματικές για 24ωρη χρήση.

Οι ηλεκτρικές φριτέζες EASYHORECA διαθέτουν όλα τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται, όπως θερμοστάτη και ειδικά δοχεία για την παρασκευή των τροφίμων.

Κάθε επαγγελματική φριτέζα είναι κατάλληλη για τηγάνισμα κάθε φύσεως φαγητού, όπως πατάτες, τηγανητά ψαρικά, κρέατα, ορεκτικά αλλά και γλυκών δημιουργιών όπως λουκουμάδες, ντόνατς,κ.α.

Ευρωπαϊκές φριτέζες υψηλής ποιότητας.

Μερικά από τα μοντέλα μας διαθέτουν και βρυσάκι ώστε να βγάζετε εύκολα το λάδι μετά από κάθε χρήση ή στο καθάρισμα της φριτέζας.

Οι φριτέζες EasyHoreca καλύπτουν κάθε επαγγελματικό χώρο εστίασης.

Μονές και διπλές ηλεκτρικές φριτέζες

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τόσο μονές ηλεκτρικές φριτέζες όσο και διπλές επαγγελματικές, για μεγάλη χρήση. Το τι θα επιλέξετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς καθώς και τη κίνηση που έχετε στο κατάστημά σας. Όλες οι φριτέζες μας είναι επαγγελματικές και προορίζονται για "σκληρή" χρήση.

Τιμές για φριτέζες

Όπως θα δείτε στα προϊόντα από κάτω, οι τιμές στις επαγγελματικές φριτέζες ξεκινάνε από μόλις 119€ για μια φριτέζα με χωρητικότητα 3λίτρα. Όσο μεγαλώνει η χωρητικότητα του κάδου, αυξάνεται η τιμή ενώ υπάρχουν και οι διπλές φριτέζες όπου και εκεί η τιμή είναι λίγο μεγαλύτερη από μια, αντίστοιχα, μονή φριτέζα!

Φριτέζες επαγγελματικές Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας διαθέτει επαγγελματικές φριτέζες στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία μας στην οδό Κουντουριώτου 56 - Πίσω από Κτελ Χαλκιδικής. Μπορείτε να έρθετε να δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και να αγοράσετε επί τόπου.

Επίσης, ετοιμοπαράδοτες φριτέζες υπάρχουν και στα γραφεία μας στην Αθήνα, στην οδό Αρκαδίου 19 στη Μεταμόρφωση.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα

Follow us on Facebook