Εξοπλισμος παγωτου Υπάρχουν 48 προϊόντα.

Εξοπλισμός παγωτού

Παγωτομηχανές soft, παγωτομηχανές παραγωγής παγωτού,βιτρίνες παγωτού,shock freezers,μείγματα soft ice,αναλώσιμα,toppings,σιρόπια παγωτού

Υποκατηγορίες

 • Μηχανες παγωτου -...

  Μηχανές παγωτού - Παγωτομηχανές του Γερμανικού εργοστασίου PROTELEX

  Μηχανές παγωτού 1 γεύσης και 2 γεύσεων + ανάμειξη

  Κατάλληλες για soft ice ( παγωτό μηχανής ) και frozen yogurt ( παγωμένο γιαούρτι ).

  Όλες οι παγωτομηχανές EasyHoreca είναι αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας μηχανήματα. Εγγυούνται άριστο αποτέλεσμα στο προϊόν σας. Οι παγωτομηχανές χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες και έπειτα σε 2 υπο-κατηγορίες. Οι βασικές κατηγορίες είναι οι 2 διαφορετικές σειρές. Η πρώτη σειρά είναι η σειρά Economy και η 2η σειρά οι Premium παγωτομηχανές . Ανοίγοντας κάθε κατηγορία από τις παγωτομηχανές βλέπετε τα διαθέσιμα μοντέλα με 1 ή 2 γεύσεις ανάλογα.

  Η σειρά Economy αποτελείτε από τις παγωτομηχανές Protelex που καλύπτουν περίπου το 80% των καταστημάτων εστίασης. Με παραγωγή 250 χωνάκια / ώρα, αυτές οι παγωτομηχανές είναι ιδανικές για σχεδόν κάθε κατάστημα που θέλει να ξεκινήσει να πουλάει παγωτό soft ice.

  Οι Premium παγωτομηχανές PROTELEX παράγουν μεγάλη ποσότητα παγωτού ανά ώρα και καλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχετε στο παγωτό soft ice. Με μεγάλους κάδους και κυλίνδρους, μπορούν να υποστηρίξουν πολλά συνεχόμενα παγωτά - όταν π.χ. έρθουν 2-3 διαφορετικές παρέες στο κατάστημά σας.

  Όλες οι μηχανές παγωτού EasyHoreca διαθέτουν στα στάνταρ χαρακτηριστικά τους: 2 γεύσεις + μίξη,αντλία διόγκωσης,standby λειτουργία για το βράδυ, ρυθμιστή θερμοκρασίας στο hopper & στους κυλίνδρους.

  Συνδυάστε τις παγωτομηχανές μαζί με τα καταπληκτικά μίγματα παγωτού της EasyHoreca για ένα άριστο τελικό προϊόν!

  Εγγύηση 1 χρόνο για όλες τις παγωτομηχανές - Τις εμπιστευόνται πάνω από 930 καταστήματα από το 2011!

  εγγυησηsatisfactionγερμανικές ιταλικές παγωτομηχανές

 • Μηχανες παραγωγης...

  Μηχανες παραγωγης παγωτου - Hard ice cream

  Μηχανές κατάλληλες για παραγωγή παγωτού βιτρίνας

 • Βιτρινες παγωτου

  Βιτρίνες παγωτού - Ψυγεία παγωτού

  Ψυγεία παγωτού - Βιτρίνες παγωτού - Στατικές και βεβιασμένης ψύξης

  Οι βιτρίνες παγωτού EasyHoreca είναι είτε Ελληνικής κατασκευής είτε εισαγωγής Ιταλικές. Όλες οι βιτρίνες είναι κορυφαία και αξιόπιστα μηχανήματα, ικανά να ανταπεξέλθουν στο κλίμα και τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας κατά το καλοκαίρι(υψηλή θερμοκρασία - υψηλή υγρασία).

  Οι βιτρίνες παγωτού χωρίζονται σε βεβιασμένης και στατικής ψύξης. Στις βιτρίνες βεβιασμένης ψύξης η ψύξη γίνεται με αέρα και είναι πιο ομαλή - το προϊόν διατηρείται πιο φρέσκο και ανάλαφρο. Στις βιτρίνες στατικής ψύξης το προϊόν σκληραίνει πιο γρήγορα, η ψύξη είναι πιο "βίαια" και γίνεται με στοιχεία.

  Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα για ψυγεία - βιτρίνες παγωτού ικανά να καλύψουνε κάθε κατάστημα - από ένα μικρό snack bar μέχρι μια μεγάλη gelateria. Τα ψυγεία παγωτού ξεκινάνε από 4 θέσεων και καταλήγουν μέχρι 24 θέσεων(βιτρίνα βεβιασμένης ψύξης gelatosupershow).

  Όλες οι βιτρίνες παγωτού EasyHoreca έχουν εγγύηση 1 χρόνο.

 • Shock freezers

  Shock freezers - Blast Chillers

  Ιταλικά μηχανήματα Icematic shock freezer.

 • Μιγμα παγωτου & frozen...

  Μίγμα παγωτού & frozen yogurt

  Μίγματα για παγωτό soft, παγωτό βιτρίνας και frozen yogurt

 • Σιροπια παγωτου

  Σιροπια παγωτου

  Σιρόπια παγωτού σε πολλές γεύσεις

 • Roll ice cream -...

  Μηχανήματα για Roll Ice Cream

  Ψυχόμενοι πάγκοι παγωτού - Roll Ice Cream - Cold Stone

  Τα μηχανήματα για Roll Ice Cream της εταιρείας μας, είτε φτιάχνονται αποκλειστικά από εμάς στις διαστάσεις που επιθυμείτε(όπως το μηχάνημα με την τετράγωνη επιφάνεια) είτε εισάγονται από εγκεκριμένα εργοστάσια της Γερμανίας.

  Πρώτη η εταιρεία μας το 2012 παρουσίασε το Roll Ice Cream και τις μοναδικές δημιουργίες που μπορείτε να φτιάξετε, στην έκθεση Ho.Re.Ca 2012. Από τότε έχουμε εξελίξει τόσο τα μηχανήματα, προσθέτοντας συνεχώς νέα χαρακτηριστικά, όσο και το τελικό προϊόν με νέες προτάσεις, μείγματα, κ.α.

  Δείτε τα μηχανήματα για Roll Ice Cream - Πάγκος παγωτού και καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες!

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 25 από 48 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 25 από 48 αντικείμενα

Follow us on Facebook