Κορυφαίες πωλήσεις

Τα παντα για το μειγμα κρεπας

Τα παντα για το μειγμα κρεπας

Τα πάντα για το μείγμα κρέπας

Η εταιρεία μας παράγει και διανέμει έτοιμο μείγμα για κρέπες το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση. Τι κάνει όμως το μίγμα κρέπας EasyHoreca να διαφέρει; Πως γίνεται η ετοιμασία του; Πόσο καιρό κρατάει στο ψυγείο;

Όλες οι απαντήσεις, στο παρακάτω άρθρο!

 

Επαγγελματικό μίγμα κρέπας

Η ζύμη κρέπας προορίζεται για χρήση στα καταστήματα εστίασης καθώς και στα ξενοδοχεία. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά μέσα στο μίγμα και εσείς απλά προσθέτετε νερό στη κατάλληλη ποσότητα.

Μίγμα για κρέπες χωρίς αυγά

Στο μίγμα για κρέπες EASYHORECA δε χρειάζεται να προσθέσετε αυγά, βούτυρο ή άλλα υλικά. Το επαγγελματικό μας μείγμα περιέχει όλα τα συστατικά μέσα. Αυτό σας διευκολύνει στη παραγωγική διαδικασία καθώς σας γλυτώνει πολύτιμο χρόνο από την παραγωγή και την ετοιμασία του μείγματος.

 

Πλεονεκτήματα από το έτοιμο μείγμα κρέπας ΕasyHoreca

Χρησιμοποιώντας  το έτοιμο μίγμα κρέπας της εταιρείας μας, απολαμβάνετε μια σειρά από πλεονεκτήματα.

Πρώτο και κύριο, είναι η ποιότητα του μίγματος. Με το έτοιμο μίγμα κρέπας EasyHoreca θα έχετε πάντα, σταθερή υψηλή ποιότητα στα προϊόντα σας.

Δεύτερο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι ο κάθε υπάλληλος του καταστήματος θα μπορεί να φτιάξει μίγμα κρέπας, εύκολα και γρήγορα. Δε χρειάζονται δύσκολα υλικά ή σύνθετες ετοιμασίες. Απλά θα προσθέσει στο μίξερ την ποσότητα μείγματος μαζί με την αντίστοιχη ποσότητα νερού, θα τα ανακατέψει και το μίγμα κρέπας θα είναι έτοιμο προς χρήση μέσα σε 5 λεπτά!

Τρίτο βασικό πλεονέκτημα είναι η μεγάλη διατηρησιμότητα του μίγματος στο ψυγείο. Από την στιγμή που θα το παρασκευάσετε – όση ποσότητα θέλετε – το μείγμα κρέπας διατηρείται για 3 έως 4 ημέρες στο ψυγείο!

Τέταρτο πλεονέκτημα είναι η σταθερότητα του μείγματος κρέπας. Κάθε φορά που θα φτιάχνετε μείγμα κρέπας, το μίγμα θα είναι πάντα το ίδιο τέλειο! Δε θα έχετε προβλήματα όπως την μια φορά να πετύχει, την άλλη να κόψει, κ.ο.κ. – αρκεί να βάζετε τη σωστή αναλογία μείγματος και νερού!

 

Το καλύτερο μίγμα για κρέπες

Το μίγμα κρέπας EasyHoreca είναι το καλύτερο μίγμα για κρέπες! Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως χρησιμοποιείτε σε εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!

Το μείγμα κρέπας της εταιρείας μας είναι ταυτόσημη έννοια με την ποιότητα και την ευκολία για τον επαγγελματία!

Είναι κατάλληλο τόσο για γλυκές όσο και για αλμυρές κρέπες ενώ δένει άριστα με τις πραλίνες της εταιρείας μας.

 

Μίγμα για κρέπες χονδρική 

Ως παραγωγοί μείγματος κρέπας, μπορούμε να σας διαθέσουμε μίγμα για κρέπες χονδρική. Είτε αν είστε έμπορος είτε αντιπρόσωπος στο εξωτερικό, η εταιρεία μας θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί σας και να διανέμετε το μείγμα κρέπας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις ανταγωνιστικές μας τιμές!

 

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Follow us on Facebook