Κορυφαίες πωλήσεις

Τα παντα για το μειγμα βαφλας!

Τα παντα για το μειγμα βαφλας!

Τα πάντα για το μείγμα βάφλας!

 

Το επαγγελματικό μίγμα βάφλας της εταιρείας μας, παρασκευάζεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας και γίνεται διανομή τόσο σε καταστήματα στην Ελλάδα όσο και σε όλη την Ευρώπη.

Η καταπληκτική του γεύση, η ανώτερη ποιότητα και η εξαιρετική τιμή το έχουν καταστήσει νο1 μείγμα για βάφλες!

 

Έτοιμο μίγμα για βάφλες

 

Το μίγμα βάφλας της EASYHORECA περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, στη σωστή αναλογία. Εσείς απλά προσθέτετε μόνο νερό και το μείγμα είναι έτοιμο σε 5’!

Η αναλογία μείγματος βάφλας με νερό είναι 1:1 – αυτό σημαίνει πως για 100γρ μείγμα βάφλας, εσείς προσθέτετε 100γρ νερό και έχετε 200γρ έτοιμου μίγματος βάφλας για χρήση στην βαφλιέρα σας!

 

Πλεονεκτήματα από το έτοιμο μίγμα βάφλας EASYHORECA

 

Κάνοντας χρήση του έτοιμου μείγματος βάφλας της εταιρείας μας, απολαμβάνετε μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

 • Έχετε πάντα σταθερή, υψηλή ποιότητα: Η ζύμη για βάφλες EASYHORECA χρειάζεται μόνο προσθήκη νερού – όχι αυγά, λάδι, βούτυρο,κτλ. Όλα τα συστατικά είναι ήδη μέσα στο μείγμα για τη δική σας διευκόλυνση.
 • Σταθερό προϊόν, από όλους τους υπαλλήλους: Δε χρειάζεται να ανησυχείτε εάν το μείγμα θα βγει επιτυχημένο ή εάν ο υπάλληλος θα προσθέσει τα απαραίτητα συστατικά. Το μόνο που έχετε να προσέχετε είναι το ζύγισμα του μείγματος και η αντίστοιχη προσθήκη νερού(μετά από ζύγισμα κι αυτό).
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής του μείγματος: Το μείγμα κρατάει στο ψυγείο 3-4 ημέρες. Έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείτε εάν θα χαλάσει πριν καταναλωθεί. Φτιάχνετε όση ποσότητα θέλετε και η διατηρησιμότητα του είναι αρκετά μεγάλη. Το έτοιμο μείγμα σε σκόνη, διατηρείτε περίπου 6 μήνες εκτός ψυγείου.
 • Σταθερότητα μείγματος: Το μείγμα βάφλας EASYHORECA θα έχει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Εφόσον οι αναλογίες μείγματος-νερού είναι σωστές, πάντα θα έχετε εξαιρετικές βάφλες στο κατάστημά σας!

 

Το καλύτερο μείγμα βάφλας

Το μείγμα βάφλας EASYHORECA έχει αναδειχθεί το καλύτερο μίγμα για βάφλες στην Ελλάδα και όχι μόνο. Αυτό το αποδεικνύουν οι τεράστιοι τόνοι παραγωγής και κατανάλωσης κάθε χρόνο καθώς και τα εκατοντάδες καταστήματα που το δουλεύουν καθημερινά.

Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της εταιρείας μας καθώς είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα μείγμα που υπερέχει ποιοτικά ενώ ταυτόχρονα η τιμή του είναι απόλυτα προσιτή για όλα τα καταστήματα εστίασης!

 

Μείγμα βάφλας χονδρική

 

Εάν ενδιαφέρεστε για μίγμα βάφλας χονδρική, η εταιρεία μας προμηθεύει εμπόρους και αντιπροσώπους με εξαιρετικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.444211 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μείγμα βάφλας χονδρική.

1 Comments

  • Avatar
   Ειρηνη Συγλετου
   Sep 17, 2018

   Το τηλ. 6946003726 ηρακλειο Κρήτης

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Follow us on Facebook