Νεο μειγμα παγωτου BlackIce – Μαυρο παγωτο!

Νεο μειγμα παγωτου BlackIce – Μαυρο παγωτο!

Νέο μειγμα παγωτού BlackIce – Μαύρο παγωτό!

 

Η εταιρεία μας, μετά από έρευνα 12 μηνών, παράγει το νέο trendτου 2018! Μαύρο Παγωτό κατάλληλο για softπαγωτομηχανές καθώς και σκληρό για βιτρίνα παγωτού.

 

Η γεύση που έχουμε δώσει στο νέο μείγμα softiceείναι σοκολατόcookies– μια γεύση που πιστεύουμε ταιριάζει απόλυτα στις συνήθειες του Έλληνα καταναλωτή!

 

Το νέο Μαύρο Παγωτό είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία!

Περιέχει ενεργό – βρώσιμο – άνθρακα και έχει καταπληκτική γεύση! Προκαλεί τους καταναλωτές να το γευτούν λόγω του ιδιόμορφου χρώματος του.

 Το Μαύρο Παγωτό EasyHoreca βγαίνει σε συσκευασία του 1kg, σε κούτα των 15 τεμαχίων (15kg). Το κόστος κιλού είναι 6.5€ + ΦΠΑ.

 

Η εταιρεία μας πέρα από το νέο, καινοτόμο, Μαύρο Παγωτό, παράγει επίσης εξαιρετικά μείγματα soft ice και για τις υπόλοιπες γεύσεις όπως βανίλια, σοκολάτα,φράουλα,μπανάνα,Μαστίχα Χίου.

 

Σκόνη παγωτού soft τιμές

 

Οι τιμές στο μίγμα για παγωτό μηχανής, στη γεύση βανίλια-σοκολάτα είναι 4.5€ / kg . Οι υπόλοιπες σκόνες παγωτού, δηλαδή φράουλα-μπανάνα-Μαστίχα Χίου κοστίζουν 5€ / kg. Η αναλογία είναι 1:2 μόνο με νερό – 1kgμείγμα για παγωτό με 2 λίτρα νερό (ή αντίστοιχες υπό και υπέρ ποσότητες)

 

Με γνώμονα την ποιότητα αλλά και την εξαιρετική γεύση, τα μείγματά μας έχουν κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη! Προσέχουμε πολύ τις α’ ύλες που χρησιμοποιούμε και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την παραγωγική διαδικασία. Δεν χρησιμοποιούμε α’ ύλες από τρίτες χώρες (π.χ. Κινέζικο γάλα σε σκόνη όπως άλλες εταιρείες) καθώς η ποιότητα είναι το βασικότερο μέλημά μας.

 

Τα μείγματα για παγωτό χωνάκι μπορείτε να τα γευτείτε σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας διαθέτει γραφεία τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα. Μπορείτε να περάσετε από τους εκθεσιακούς μας χώρους ώστε να δείτε όλη τη γκάμα προϊόντων μας ή να κάνετε την παραγγελία online και να την παραλάβετε εντός 1-2 ημερών!

 

Σκόνη παγωτού soft Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Κουντουριώτη 56 – πίσω ακριβώς από τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, στην περιοχή του ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να έρθετε και να παραλάβετε σκόνη για παγωτό μηχανής!

 

Μείγμα soft Αθήνα

 

Εάν βρίσκεστε στην Αθήνα και ενδιαφέρεστε για σκόνη παγωτού soft ice μπορείτε να βρείτε τα γραφεία μας επί της οδού Αρκαδίου 19, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Είμαστε ακριβώς πίσω από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ Μεταμόρφωσης.

 

Παγωτομηχανές για soft ice

 

Εάν δεν διαθέτετε ήδη μηχανές παγωτού, η εταιρεία μας σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία που είναι ο ηγέτης στις παγωτομηχανές από το 2012, προσφέρει εξαιρετικές τιμές στις παγωτομηχανές soft 2+1 γεύσεων. Μπορείτε να δείτε όλες τις παγωτομηχανές στο αντίστοιχο link.

 

Όλα τα μηχανήματα για softice προσφέρουν 2 γεύσεις + ανάμεικτο, διαθέτουν νυχτερινή λειτουργία για το βράδυ όπου συντηρείται το μείγμα ενώ η παγωτομηχανή καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα. Οι παγωτομηχανές EasyHoreca καλύπτονται από εγγύηση 1 χρόνου.

78 Comments

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Follow us on Facebook