Κορυφαίες πωλήσεις

Τα πάντα για τις επαγγελματικές παγομηχανές

Τα πάντα για τις επαγγελματικές παγομηχανές

Τα πάντα για τις επαγγελματικές παγομηχανές

Όλα τα καταστήματα εστίασης χρησιμοποιούν δεκάδες κιλά πάγο την εβδομάδα: στον καφέ, στα ποτά, σαν διακόσμηση – παντού! 

Ο πάγος έχει μικρό κοστολόγιο κάθε φορά που ένας διανομέας τον φέρνει στο κατάστημα σας (2-3€ / σακούλα) όμως αν προσθέσετε τα ετήσια κόστη σε πάγο, θα δείτε ότι μπορούσατε να είχατε αγοράσει μια πολύ καλή παγομηχανή!

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα από μια επαγγελματική παγομηχανή και πως θα σας βοηθήσει να εξελίξετε ακόμα περισσότερο το κατάστημά σας.

  

Οι 2 διαφορετικές κατηγορίες για το παγάκι

Υπάρχουν 2 ειδών διαφορετικές κατηγορίες για παγάκι και αφορά καθαρά και μόνο το σχεδιασμό του καθώς και την αντίσταση στο λιώσιμο.

Το κλασσικό παγάκι είναι το παγάκι με τρύπα, όπου είναι το πλέον δημοφιλές στις καφετέριες και γενικά στα καταστήματα εστίασης. Αυτό το παγάκι έχει την ευκολία να σπάει εύκολα στο μπλέντερ δίχως να μεταβιβάζει μεγάλη πίεση στα ψαλίδια του μηχανήματος.

Έτσι, άμα χρησιμοποιείτε παγάκι με τρύπα μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε για όλες τις ανάγκες του καταστήματός σας όπως ολόκληρο για τα ροφήματα, θρυμματισμένο για καφέ και cocktails,κ.α.

Οι περισσότερες επαγγελματικές παγομηχανές που παράγουν παγάκι με τρύπα, έχουν την ιδιότητα να ρυθμίζεται το μέγεθος από το παγάκι όσον αφορά τη διάμετρο καθώς και τα διαθέσιμα γραμμάρια.

Ο δεύτερος τύπος από πάγο είναι το συμπαγές παγάκι. Το παγάκι αυτό λιώνει πιο αργά σε σχέση με το παγάκι με τρύπα. Πρόκειται για το γνωστό παγάκι – κύβος που χρησιμοποιείται συνήθως στα ροφήματα καφέ.

Στις παγομηχανές για παγάκι συμπαγές ρυθμίζεται και αλλάζει το ύψος από το παγάκι, έτσι ώστε να το φέρεται στα δικά σας προσωπικά μέτρα.

 

Πλεονεκτήματα από τη χρήση παγομηχανών στο κατάστημά σας 

Μια παγομηχανή θα λύσει αρκετά προβλήματα στην επιχείρησή σας.

Αρχικά, δε θα έχετε το άγχος να παραγγέλνετε συνέχεια πάγο και να φοβάστε μη τυχόν ξεμείνετε.  Με μια παγομηχανή, θα παράγεται όσο πάγο θέλετε, την στιγμή που το χρειάζεστε!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το κοστολόγιο που θα πέσει πολύ χαμηλά με μια δική σας παγομηχανή! Αυτή τη στιγμή αγοράζετε το πάγο περίπου στο 1€ / κιλό. Με μια δική σας παγομηχανή και υπολογίζοντας το κόστος ρεύματος μέσα στη τιμή, το κιλό θα σας κοστίζει περίπου 0.05€!

Τεράστια διαφορά στη τιμή, ειδικά αν σκεφτείτε πως ένα μέσα κατάστημα εστίασης χρειάζεται γύρω στις 5 τρίκιλες σακούλες για πάγο, μόνο για την πρωινή βάρδια του καφέ!

Άρα μιλάμε για περίπου 25 κιλά πάγο όλη την ημέρα – δηλαδή 750€ σε πάγο τον μήνα!

Μια αρχική παγομηχανή μοντέλο C180 κοστίζει μόλις 449€ και μπορεί να σας παράγει έως και 18kgπάγο την ημέρα ενώ διαθέτει ενσωματωμένη αποθήκευση πάγου χωρητικότητας 10-11kgΦυσικά υπάρχουν και μεγαλύτερα μοντέλα που καλύπτουν υψηλότερη ζήτηση για πάγο, ακόμα και για βιοτεχνίες!

Όπως καταλαβαίνουμε, με μια επαγγελματική παγομηχανή θα λύσετε τα χέρια σας στις ανάγκες του πάγου ενώ επιπλέον θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα!

 

Συντήρηση παγομηχανών 

Οι παγομηχανές χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση κι αυτή περιλαμβάνει περισσότερο την αλλαγή και τον καθαρισμό των ακροφυσίων έτσι ώστε να απομακρύνουμε τα άλατα που μαζεύονται.

Αν η περιοχή σας έχει πρόβλημα με το νερό και έχει πολλά άλατα, καλό είναι να τοποθετηθεί και ένα φίλτρο μεταξύ της παροχής και της παγομηχανής – με αυτό τον τρόπο θα έχετε καθαρά παγάκια και επίσης θα επιμηκύνετε τον χρόνο καθαρισμού της παγομηχανής σας. 

Οι παγομηχανές που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι κατασκευασμένες ώστε να λειτουργούν στις πλέον αντίξοες συνθήκες όπως θερμοκρασίες έως 44cκαι υψηλή υγρασία.

 

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη παγομηχανή

Η επιλογή της παγομηχανής σας θα πρέπει να γίνει με βάση την ημερήσια κατανάλωση σε πάγο.

Αν μέχρι τώρα αγοράζατε πάγο, θα γνωρίζετε πόσα κιλά χρησιμοποιείται την ημέρα. Μια μέση κατανάλωση είναι στα 15-20kg / ημέρα.

Υπολογίστε τη δική σας κατανάλωση και δείτε τα μοντέλα των επαγγελματικών παγομηχανών μας και αρχίστε να εξοικονομείτε χρήματα!

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Follow us on Facebook