Κορυφαίες πωλήσεις

Οι διαφορές στις παγωτομηχανές PROTELEX

Οι διαφορές στις παγωτομηχανές PROTELEX

Οι διαφορές στις παγωτομηχανές PROTELEX

Η εταιρεία μας εισάγει και εμπορεύεται κατ’αποκλειστικότητα τις Γερμανικές παγωτομηχανές PROTELEX. 

Πρόκειται για τις κορυφαίες μηχανές παγωτού soft ice σε όλη την Ευρώπη και νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα από το 2015 και έπειτα, κάθε χρόνο!

Δεν είναι τυχαία τα νούμερα των πωλήσεών τους και φυσικά σ’αυτό έχει παίξει σπουδαίο ρόλο τόσο η ποιότητα των παγωτομηχανών όσο φυσικά και το ευρύ δίκτυο υποστήριξης της εταιρείας μας.

Πάμε να μελετήσουμε όμως αναλυτικά όλες τις παγωτομηχανές, να δούμε τα νέα μοντέλα για το 2020 καθώς και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους.

 

Παγωτομηχανές σειρά Economy

Η σειρά Economy περιλαμβάνει μηχανές παγωτού που παράγουν έως 250 χωνάκια ανά ώρα των 100 γραμμαριών – δηλαδή 25 κιλά παγωτό.

Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για παραπάνω από το 80% των καταστημάτων εστίασης.

Εδώ θα βρείτε επαγγελματικές μηχανές παγωτού 1 γεύσης καθώς και 2+1 είτε σε επιτραπέζια μηχανήματα πάγκου είτε επιδαπέδιες με ροδάκια για εύκολη μετακίνηση. 

Η παγωτομηχανή ENTRY εφοδιάζεται με το καταπληκτικό διακοσμητικό τεντάκι, τη βάση για τα χωνάκια καθώς και το βοηθητικό τραπεζάκι σερβιρίσματος όπου μπορείτε να έχετε τα κυπελλάκια, κουταλάκια, κ.α. 

Η παγωτομηχανή EASY WHITE είναι μια καινούργια μηχανή που έχει σχεδιαστεί το 2019 και έχει ένα καταπληκτικό, premium, λευκό χρώμα.

Είναι συμπαγείς στις διαστάσεις ενώ διαθέτει δωρεάν και την πλαϊνή θήκη για τα χωνάκια!

Η μηχανή παγωτού RETRO είναι το μοντέλο που τραβάει όλα τα βλέμματα! Με αξεπέραστο design, πουλάει από μόνη της!

«Κολλάει» στα περισσότερα design καταστημάτων και προσδίδει ένα μοναδικό διακοσμητικό στυλ, με καταπληκτικές δυνατότητες παραγωγής έως 250 χωνάκια παγωτού την ώρα! 

Στην σειρά Economy υπάρχουν επίσης τα επιτραπέζια μοντέλα Easy INOXTiny ONE 1 γεύσης καθώς και η 2+1 γεύσεων Table Small.

Όλα τα μηχανήματα, είτε στην σειρά Economy είτε στη σειρά Premium περιλαμβάνουν τα ίδια, αξεπέραστα χαρακτηριστικά:

Λειτουργία standby, αντλία διόγκωσης, δυνατή ψύξη στους κάδους, ημιαυτόματη λειτουργία πλυσίματος, μετρητή για τα παγωτά που έχουμε πουλήσει.

 

Παγωτομηχανές PROTELEX σειρά Premium

Στη σειρά Premium ανήκουν παγωτομηχανές με μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες, ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχετε!

Οι μηχανές σε αυτή τη σειρά ξεκινάνε από ωριαία παραγωγή 350 χωνάκια την ώρα και φτάνουν έως και τα 480!

Η πρώτη παγωτομηχανή της σειράς Premium, η Summer, παράγει 350 χωνάκια των 100 γραμμαρίων ανά ώρα ενώ διαθέτει ενισχυμένα μοτέρ και μεγαλύτερους κάδους και κυλίνδρους.

Πιο συγκεκριμένα ο κάθε κύλινδρος της παγωτομηχανές Summer είναι χωρητικότητας 2.3 λίτρων ενώ ο κάδος της κάθε γεύσης χωράει 13 λίτρα μείγματος!

 Τις ίδιες υψηλές χωρητικότητες έχουν και τα μοντέλα RED Heracles.

Η παγωτομηχανή RED παράγει έως και 400 χωνάκια ανά ώρα ενώ η Heraclesφθάνει τα 480!

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για 3 κορυφαία μοντέλα παγωτομηχανών που είναι ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε κατάστημα εστίασης και σε κάθε ανάγκη για παγωτό soft ice! 

Τέλος, η σειρά Premium ολοκληρώνεται με την επιτραπέζια παγωτομηχανή Table Big που παράγει 350 χωνάκια ανά ώρα και διαθέτει όλα τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως όλες οι παγωτομηχανές PROTELEX.

 

Προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά μηχανών PROTELEX

Όπως γράψαμε και παραπάνω, όλες οι μηχανές παγωτού PROTELEX διαθέτουν κάποια προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως:

 

* Αντλία διόγκωσης:

Η αντλία διόγκωσης στα μοντέλα ξεκινάει από 55% και φτάνει ακόμα και το 75%. Πρόκειται για ένα δυνατό μοτέρ που διογκώνει το μίγμα και το κάνει πιο ανάλαφρο. 

Οι αντλίες είναι ειδικές για το παγωτό softice!

 

* Λειτουργία StandBy

Η λειτουργία Stand by μας εξασφαλίζει οικονομία ρεύματος κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και τη σωστή θερμοκρασία στο μείγμα για να μη χαλάσει!

Με τη συγκεκριμένη προηγμένη λειτουργία, το μίγμα παγωτού παραμένει μέσα στη παγωτομηχανή δίχως να χαλάσει και αντέχει έως και 6 ημέρες. 

Το βράδυ και όταν ενεργοποιούμε τη λειτουργία νυχτερινής συντήρησης, η μηχανή προστατεύει το μείγμα ενώ ταυτόχρονα μπαίνει σε αναμονή – λειτουργεί δηλαδή 10 λεπτά την ώρα μόνο για να συντηρήσει το μίγμα. 

Έτσι κερδίζετε χρήματα από τη χαμηλότερη κατανάλωση ενώ δε χρειάζεται κάθε ημέρα να καθαρίζετε την παγωτομηχανή!

 

* Μετρητής παγωτών

Με το σύστημα μέτρησης των παγωτών που έχουμε πουλήσει, η παγωτομηχανή μας δείχνει με ακρίβεια 95% τα παγωτά soft ice που έχουμε δώσει! 

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ελέγχου στο κατάστημά μας.

 

*Δυνατή ψύξη στους κάδους

Η ψύξη στους κάδους είναι πολύ δυνατή κι αυτό επιφέρει μια σειρά από θετικά γεγονότα, όπως: Το μείγμα διατηρείται στην παγωτομηχανή για 6 ημέρες, αρκεί να δίνουμε την ελάχιστη ποσότητα 15-20 παγωτά / ημέρα. Αυτό μειώνει το κόστος και το χρόνο καθαρισμού καθώς χρειάζεται καθαρισμός μόνο μια φορά την εβδομάδα. 

Η δυνατή ψύξη στους κάδους προετοιμάζει το μίγμα και το κρατάει στους 4cπριν αυτό εισέλθει στον κύλινδρο και παγώσει, σε υπό το μηδέν θερμοκρασίες για να γίνει παγωτό soft ice! Όσο πιο δυνατή η ψύξη που έχουμε στο ψυγείο, τόσο πιο γρήγορα και ξεκούραστα θα γίνει το παγωτό στον κύλινδρο!

 

*Ημιαυτόματη λειτουργία πλυσίματος

Το καθάρισμα μιας παγωτομηχανής Protelex είναι πολύ εύκολη υπόθεση και πρέπει να γίνεται 1 φορά την εβδομάδα, εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι (π.χ. διακοπή ρεύματος για αρκετή ώρα). 

Η ημιαυτόματη λειτουργία εξασφαλίζει κίνηση στον κύλινδρο και ταυτόχρονα τη μη ψύξη του. Αυτό μας προσφέρει άμεσο λιώσιμο του παγωτού που υπάρχει μέσα ενώ ταυτόχρονα εξέρχεται από τη παγωτομηχανή.

Με αυτόν τον τρόπο αρκούν 3-4 ξεβγάλματα με νερό για να καθαρίσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η παγωτομηχανή, πριν τον σχολαστικό καθαρισμό, τον έλεγχο για τα λαστιχάκια και όλα αυτά που πρέπει να σύμβουν όπως θα δείτε και στο επίσημο βίντεο των παγωτομηχανών!

 

Καταπληκτικό μείγμα παγωτού που αργεί να λιώσει!

Το καταπληκτικό μίγμα παγωτού EASYHORECA είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για τις παγωτομηχανές PROTELEX και προσφέρει μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις, όπως:

* Μοναδική, αξεπέραστη, πλούσια γεύση

* Αργό λιώσιμο στο χωνάκι ή κυπελλάκι

* Δημιουργεί θετικές αναμνήσεις στον πελάτη

Δείτε τα καταπληκτικά μείγματα παγωτού soft ice της εταιρείας μας και επιλέξτε ανάμεσα σε 2 μοναδικές ποικιλίες:

 

1)   Μίγμα soft ice με φυτικά λιπαρά

2)   Μίγμα soft ice με ζωικά λιπαρά και ΧΩΡΙΣ φοινικέλαιο!

 

Και τα 2 μείγματα παγωτού soft είναι εξαιρετικά στη γεύση και την υφή τους!

 

Άμεση επικοινωνία: Θεσσαλονίκη: 2310.444211 / 2311.112242 | Αθήνα: 210.2851710 / 210.3000628 / 210.3000853

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

Follow us on Facebook