Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής

Η εταιρεία μας, EASYHORECA EE προσφέρει ποιοτικές α’ ύλες ζαχαροπλαστικής με ασυναγώνιστό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Τα περισσότερα μείγματα ζαχαροπλαστικής όπως μείγμα βάφλας, κρέπας, pancakes καθώς και τα μείγματα soft ice είναι 100% δικιά μας παραγωγή σε συνεργαζόμενα εργοστάσια, με ανώτατη ποιότητα και τρομερή γεύση.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής εισαγωγής όπως Ιταλικό frozen yogurt της εταιρείας Yogurtlandia καθώς και μηχανήματα εστίασης από μεγάλα εργοστάσιο όπως η Γερμανική εταιρεία PROTELEX, η Ιταλική TechFood, κ.α.

Είμαστε από τα νο1 brandστις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής σε όλη την Ελλάδα και ειδικευόμαστε στα εύκολα, έτοιμα μείγματα που σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις, το περιθώριο κέρδους και τους ικανοποιημένους πελάτες σας!

Τα περισσότερα μείγματα και α’ ύλες ζαχαροπλαστικής της εταιρείας μας, φτιάχνονται με την απλή μίξη νερού + μίγματος σε ισόποσες ποσότητες. Έτσι είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί ακόμα και από έναν υπάλληλό σας! 

 

Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετούμε τη Θεσσαλονίκη από τα κεντρικά μας γραφεία στην περιοχή Πράκτικερ , Κουντουριώτη 54, πίσω από τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. 

Προσφέρουμε 2 φορές την εβδομάδα διανομή απευθείας στο κατάστημά σας έτσι ώστε να έχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή όλες τις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής που θα χρειαστείτε στο κατάστημά σας, με άμεση παράδοση!

Αν είστε στη Βόρεια Ελλάδα, τότε θα λάβετε τα εμπορεύματά σας εντός 2 το πολύ εργάσιμων ημερών, μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων και μεταφορικών εταιρειών.

Σε κάθε περίπτωση, αν το επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε και εσείς οι ίδιοι να παραλάβετε τα εμπορεύματά σας από τις αποθήκες μας (ωράριο αποθήκης για παραλαβές: 10:00 – 15:00)

Στη Θεσσαλονίκη είμαστε η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των μειγμάτων και των παγωτομηχανών, με 2 στα 3 καταστήματα εστίασης να προτιμάνε τα ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα μας!

 

Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής Αθήνα

Στην Αθήνα εξυπηρετεί το υποκατάστημά μας που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση, στην οδό Αρκαδίου 19 από το 2017. Μπορείτε είτε να αγοράσετε τα εμπορεύματά σας και τις α’ ύλες ζαχαροπλαστικής που χρειάζεστε απευθείας από εκεί, ή να σας τα φέρουμε στο κατάστημά σας με τις εβδομαδιαίες διανομές.

Πραγματοποιούμε διανομές στην Αθήνα 2 φορές την εβδομάδα με ιδία μέσα – μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέχρι τις 09:00 το πρωί για να την έχετε την ίδια ημέρα της διανομής.

Αν το κατάστημά σας βρίσκετε στη Νότια Ελλάδα ή στα νησιά μας, τότε θα εξυπηρετηθείτε μέσα από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες, μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποθήκες μας στην Αθήνα διαθέτουν όλες τις α’ ύλες σε άμεση διαθεσιμότητα και στοκ ενώ και τα περισσότερα μηχανήματα υπάρχουν προς άμεση παράδοση. Αν κάποιο εμπόρευμα δεν υπάρχει (σε μηχανήματα), τότε έρχεται σε 1 εργάσιμη ημέρα από τα κεντρικά μας γραφεία στη Θεσσαλονίκη!

 

Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής χονδρική 

Όλες μας οι τιμές είναι χονδρικής, ειδικά για τα καταστήματα εστίασης. Προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές, για να επωφεληθείτε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος, δίχως να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των α’ υλών!

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας είναι ταυτόσημη με το Brand μας. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων για τα περισσότερα καταστήματα εστίασης σε όλη την Ελλάδα!

Αν είστε έμπορος ή αν σας ενδιαφέρει μια διαρκή συνεργασία με μεγάλες ποσότητες, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε ειδικές τιμές χονδρικής πάνω στις α’ ύλες ζαχαροπλαστικής καθώς και στα μηχανήματα που θα χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά στα γραφεία μας για μια διαρκή και μακροχρόνια, αμοιβαία συνεργασία.

 

Είδη ζαχαροπλαστικής online

Όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας, υπάρχουν πάντα σε stockκαι με δυνατότητα άμεσης αποστολής ή παραλαβής από τα γραφεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η γκάμα μας, πέρα από τις α’ ύλες παραγωγής μας, περιλαμβάνει διάφορα είδη ζαχαροπλαστικής όπως πολύχρωμη και σοκολατένια τρούφα, εξοπλισμό παγωτού (σιρόπια, κυπελλάκια, χωνάκια,κουταλάκια,κ.α.) διάφορα αξεσουάρ που θα σας χρησιμεύσουν στο κατάστημά σας κ.α.

Είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε κατάστημα εστίασης και κάθε μικρή ή μεγάλη σας ανάγκη. Είμαστε από τις λίγες εταιρείες του χώρου που προσφέρουν όλα τα εμπορεύματα με άμεση διαθεσιμότητα δίχως να χρειαστεί να τα προ-παραγγείλετε!

Έτσι μπορείτε άμεσα να προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε για το κατάστημά σας, δίχως καθυστερήσεις και περιττές προ-παραγγελίες!

Είδη ζαχαροπλαστικής σε όλη την Ελλάδα & την Ευρώπη

Με το εκτεταμένο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να καλύψουμε κάθε κατάστημα, σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας ή και έξω από αυτήν.

Εξάγουμε δεκάδες ποσότητες α’ υλών κάθε μήνα σε Κύπρο, Βαλκάνια και Ευρώπη. 

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο λόγω της ανώτερης γεύσης και του άριστου συνδυασμού τιμής-ποιότητας που τα περιβάλλει. 

Το Brand EASYHORECA βρίσκεται ολοένα και σε περισσότερους χώρους εστίασης και βοηθάει καθημερινά χιλιάδες καταστήματα να πετύχουν το στόχο τους : Αύξηση πωλήσεων, αύξηση περιθωρίου κέρδους και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες!

 

Τιμές στα είδη και τις α’ ύλες ζαχαροπλαστικής

Όλες οι τιμές που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας ισχύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ενώ ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ (καθώς μεταβάλλεται από περιοχή σε περιοχή ή είναι μηδενικός για τις εξαγωγές).

Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν μεταφορικά (δωρεάν στις α’ ύλες, για αγορές άνω των 50€ προ ΦΠΑ σε χερσαία Ελλάδα)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.easyhoreca.gr/ και δείτε όλες τις α’ ύλες ζαχαροπλαστικής καθώς και τον εξοπλισμό εστίασης της εταιρείας μας!


Follow us on Facebook