Μηχανες παγωτου - παγωτομηχανες Υπάρχουν 13 προϊόντα.

Μηχανές παγωτού - Παγωτομηχανές του Γερμανικού εργοστασίου PROTELEX

Μηχανές παγωτού 1 γεύσης και 2 γεύσεων + ανάμειξη

Κατάλληλες για soft ice ( παγωτό μηχανής ) και frozen yogurt ( παγωμένο γιαούρτι ).

Όλες οι παγωτομηχανές EasyHoreca είναι αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας μηχανήματα. Εγγυούνται άριστο αποτέλεσμα στο προϊόν σας. Οι παγωτομηχανές χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες και έπειτα σε 2 υπο-κατηγορίες. Οι βασικές κατηγορίες είναι οι 2 διαφορετικές σειρές. Η πρώτη σειρά είναι οι παγωτομηχανές Gelmatic και η 2η σειρά οι οικονομικές παγωτομηχανές σειρά EasyHoreca. Ανοίγοντας κάθε κατηγορία από τις παγωτομηχανές βλέπετε τα διαθέσιμα μοντέλα με 1 ή 2 γεύσεις ανάλογα.

Οι μηχανές παγωτού EasyHoreca διαθέτουν στα στάνταρ χαρακτηριστικά τους: 2 γεύσεις + μίξη,αντλία διόγκωσης,standby λειτουργία για το βράδυ, ρυθμιστή θερμοκρασίας στο hopper & στους κυλίνδρους.

Για τις παγωτομηχανές Gelmatic, ο τύπος "GR" στο όνομα αναφέρεται σε παγωτομηχανές με βαρυτικό σύστημα και ο τύπος "PM" σε μοντέλα με αντλία διόγκωσης.

Συνδυάστε τις παγωτομηχανές μαζί με τα καταπληκτικά μίγματα παγωτού της EasyHoreca για ένα άριστο τελικό προϊόν!

Εγγύηση 1 χρόνο για όλες τις παγωτομηχανές - Τις εμπιστευόνται πάνω από 680 καταστήματα από το 2011!

εγγυησηsatisfactionγερμανικές ιταλικές παγωτομηχανές

Υποκατηγορίες

 • Παγωτομηχανες σειρά...

  Παγωτομηχανες σειρά EasyHoreca

  Οικονομικές και αξιόπιστες παγωτομηχανές με 2+1 γεύσεις, λειτουργία standby, ψύξη στους κάδους και μεγάλους κομπρέσσορες παραγωγής. 

  Οι παγωτομηχανές της σειράς EasyHoreca είναι αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας μηχανήματα, δοκιμασμένα στις πιο ακραίες συνθήκες με υψηλές θερμοκρασίες και ανώτατη υγρασία περιβάλλοντος. Όλες οι παγωτομηχανές έρχονται με μεγάλο κομπρέσσορα παραγωγής ASPERA,Ιταλικό, ιδανικό για να αντέχει το κλίμα και τις συνθήκες στην Ελλάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Οι παγωτομηχανές EasyHoreca συνδυάζονται άψογα με τα μίγματα παγωτού που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε 6 καταπληκτικές γεύσεις.

  Οι μηχανές παγωτού είναι ετοιμοπαράδοτες και η αποστολή τους γίνεται εντός 7 ημερών από την πληρωμή.

  Εγγύηση 1 χρόνο για όλες τις παγωτομηχανές.

Προβάλλονται 1 - 13 από 13 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 13 από 13 αντικείμενα

Follow us on Facebook